fresh Optika

Cégünk, a Sz + Sz International Kft. 20 éves múlttal rendelkezik az optikai piacon, széles választékú, a divatirányzatot követő, minőségi árut kínálunk, folyamatos elérhetőséggel és szervizzel, mindezt megfizethető áron!

eye_test A szemüvegkészítés mellett lényeges, hogy szemészorvosaink és optometristáink a legmodernebb gépekkel felszerelt rendelőinkben tudják fogadni az ügyfeleinket.


Magyar vállalkozásként induló és a mi napig 100% -ban magyar tulajdonban lévő cég, Közép-Európa más országaiban is képviselteti magát. Lengyelországban, Horvátországban, Montenegróban, Csehországban vannak jól működő üzleteink. Kiskereskedelmi piaci részvállalásunk mellett nem elhanyagolható nagykereskedelmi tevékenységünk sem, mely főként a Polaroid napszemüvegek disztribúciójából áll. Ennek a háttértámogatásnak köszönhetően mindig elsőként tudjuk kínálni üzleteinkben a márka új kollekcióit, igen széles kínálatban!


Mi télen sem felejtkezünk meg a szem védelméről! Különösen fontos ez sportolásnál, vagy autóvezetésnél alacsony napállás esetén. Őszi, téli hónapokban is ugyanolyan bő kínálattal számíthat Ránk!


kisker webáruházunkat a

www.szpsz.com/kisker/

címen találja

nagyker webáruházunkat a

www.szpsz.com/nagyker/

címen találja

A projekt megnevezése:

GOP-2.2.3-08-2008-0265 "Webes informatikai fejlesztés az Sz+SZ Kft-nél"

Nemzeti Fejlesztési Ügynökség Magyar Gazdaságfejlesztési Központ
A projekt a Magyar Állam és az Európai Unió támogatásával, az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósult meg.