fresh Optika

SAJTÓKÖZLEMÉNY

Szombathely, 2011. November 21.

A SZ+SZ International cégcsoport, a Polaroid szemüveg-termékek kizárólagos Közép-kelet-európai forgalmazója gratulál a Safilo Group-nak abból az alkalomból, hogy a vállalat megvásárolta a Polaroid Eyewear szekcióját. Minden további információval közvetlenül a Safilo Group szolgál, kérjük, vegyék fel vele a kapcsolatot. A SZ+SZ International Polaroiddal kapcsolatos tevékenységét mindez nem érinti, a termékek forgalmazása és más üzleti folyamatok a szokásos módon történnek.

Szombathely, 2011. május 31.

Az Sz+Sz International Kft. a magyar optikai piac meghatározó szereplője immár 20 éve. Az ünnepelt úgy határozott, lépést tartva a megváltozott piaci igényekkel, és elébe menve a nagykereskedelemben is várható trendeknek, megújítja weboldalát és teljes körű kiszolgálást biztosító, B2B és B2C webáruházzal örvendezteti meg jelenlegi és leendő partnereit.

Regisztrált viszonteladóink a felhasználói jelszóval védett nagykereskedelmi webáruház kínálatában tekinthetik meg, választhatják ki és rendelhetik meg termékeinket, értesülhetnek havonta változó akciós ajánlatainkról.

A nagyközönség számára külön kiskereskedelmi webáruházat hoztunk létre, ahol a Polaroid Eyewear és a Charmant Group népszerű márkáinak széles választéka mellett Ray Ban napszemüvegek is megtalálhatók – kedvező áron. Folyamatosan bővülő szolgáltatás-palettánkkal igyekszünk hazánkban egyedülálló kiszolgálást biztosítani ügyfeleinknek.

Az Sz+Sz International Kft. webáruházának kialakítása az Új Magyarország Fejlesztési Terv részeként, a GOP-2.2.3-08-2008-0265 sz. Webes informatikai fejlesztés az Sz+SZ Kft-nél című projekt keretében az Európai Unió támogatásával, az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósult meg.


kisker webáruházunkat a

www.szpsz.com/kisker/

címen találja

nagyker webáruházunkat a

www.szpsz.com/nagyker/

címen találja

A projekt megnevezése:

GOP-2.2.3-08-2008-0265 "Webes informatikai fejlesztés az Sz+SZ Kft-nél"

Nemzeti Fejlesztési Ügynökség Magyar Gazdaságfejlesztési Központ
A projekt a Magyar Állam és az Európai Unió támogatásával, az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósult meg.